You are currently viewing אחים שכולים

אחים שכולים

כנס בנושא אחים שכולים שנערך בתאריך 17.11.2011

kenes tofes

לחצו על ההזמנה כדי להגדיל. לצפייה בהרצאות, יש   לרדת לתחתית העמוד.

באפשרותכם לצפות בכנס, לנוחויותכם הכנס מחולק להרצאות, לצפייה לחצו על ההרצאה שברצונכם לראות.

דברי פתיחה –

1.  דברי פתיחה וברכות – פרופ' שמשון רובין, ראש המרכז הבינלאומי לחקר אובדן שכול וחוסן נפשי וראש המגמה הקלינית, אונ' חיפה.

ניתן לקרוא את נאום הפתיחה של פרופסור רובין, לקריאה לחצו כאן.

2.  דברי פתיחה וברכות – פרופ' רבקה יהב, ראש המרכז הקליני הבינתחומי וראש הבית ספר לפסיכותרפיה, אוניברסיטת חיפה.

3.  דברי פתיחה וברכות – פרופ' אהרון בן זאב, נשיא אוניברסיטת חיפה.

מושב ראשון – אחים שכולים

1.  הצגת המרצים – פרופ' רבקה יהב.

2.  האובדן הכפול של האחים השכולים – מבט מחקרי וקליני מפרספקטיבת תיאוריית ההתקשרות, ד"ר אטי ברנט, המחלקה לפסיכולוגיה, אוניברסיטת בר אילן.

3.  להיות אח שכול, סיכום ביינים : מסע האבל וגלגוליו, לקראת תום ארבעה עשורים. רוביק רוזנטל.

מושב שני – קשרים של אחוות חייים ושכול

1.  הצגת המרצים – פרופ' דני קורן, החוג לפסיכולוגיה אוניברסיטת חיפה.

2.  השפעת שכול עמיתים על חיילים ומפקדים : ממצאים מחקריים ומשמעותם. ד"ר שחר מור-יוסף, פסיכולוג קליני ועמית המרכז לחקר אובדן ושכול.

3.  "הצל ואני" – מבט על אחוות לוחמים ושכול. ד"ר אתי אבלין , המרכז הבינלאומי לחקר אובדן ושכול .

מושב שלישי – שכול מבעד לעדשה

1.  מבעד לעדשה : אחים שכולים בראי הקולנוע והטלויזיה. ד"ר רונית שלו, המרכז ללימודים אקדמיים אור יהודה והמרכז הבינלאומי לחקר אובדן ושכול.

רב שיח

1.  רב שיח – פרופ' רובין, פרופ' יהב, ד"ר שלו, ד"ר מור-יוסף, ד"ר אבלין.

2.  דברי סיכום – פרופ' רובין, פרופ' יהב.

כתיבת תגובה