המודל הדו מסלולי

המודל הדו מסלולי לאובדן ושכול נכתב ע"י פרופסור שמשון רובין. המודל מציע גאנט טיפולי החל משלב האבחון וההערכה וממשיך לדרכי התמודדות המוצעות. הקישורים המוצעים מאפשרים לראות את המודל עצמו ואת השאלון אשר מודד את עוצמת האבל.

1. המודל הדו-מסלולי לאובדן ושכול

2. השאלון הדו-מסלולי לאובדן ושכול

הודעות

הרצאות מצולמות מפי חברי המרכז על נושאים שונים העוסקים באובדן ושכול- לצפייה לחץ כאן.

ראיון עם פרופ׳ שמשון רובין, ראש המרכז הבינלאומי לחקר אובדן, שכול וחוסן נפשי בתוכנית ״לונדון וקירשנבאום״ בנושא אחים שכולים- לצפייה לחץ כאן.

כנסים

המרכז הבינלאומי לחקר אובדן, שכול וחוסן נפשי קיים את הכנס השביעי בנושא: "ימי זיכרון וימים אחרים: מי זוכרים, מה זוכרים, מתי זוכרים ולמה זוכרים?" באוניברסיטת חיפה בתאריך 9.1.2018. לצפייה בתוכנית - לחצו כאן.

המרכז הבינלאומי לחקר אובדן, שכול וחוסן נפשי קיים את הכנס השישי בנושא: "ימי זיכרון וימים אחרים: מי זוכרים, מה זוכרים, מתי זוכרים ולמה זוכרים?" באוניברסיטת חיפה בתאריך 22.11.2016. לצפייה בתוכנית הכנס - לחץ כאן. לצפייה בהרצאות מוקלטות מהכנס - לחץ כאן.

השתתפות במחקר

הזמנה להשתתף במחקר עמדות כלפי תגובה לשכול.

מומלץ להשתמש בדפדפן "כרום".

תודה רבה,
צוות המרכז

"לַכֹּל, זְמָן; וְעֵת לְכָל-חֵפֶץ, תַּחַת הַשָּׁמָיִם. עֵת לָלֶדֶת, וְעֵת לָמוּת; עֵת לָטַעַת, וְעֵת לַעֲקוֹר נָטוּע"  קהלת פרק ג'