עזרה למרכז

אם ברצנוכם להצטרף למאגר התומכים של המרכז לחצו כאן, הורידו את הטופס, מלאו את הפרטים וצרו עמנו קשר.

אם ברצונכם להשתתף בתחרות עיצוב הלוגו של האתר, לחצו כאן.

תודה רבה,

פרופסור שמשון רובין

וצוות המרכז.

הודעות

הרצאות מצולמות מפי חברי המרכז על נושאים שונים העוסקים באובדן ושכול- לצפייה לחץ כאן.

ראיון עם פרופ׳ שמשון רובין, ראש המרכז הבינלאומי לחקר אובדן, שכול וחוסן נפשי בתוכנית ״לונדון וקירשנבאום״ בנושא אחים שכולים- לצפייה לחץ כאן.

The Two-Track Model of Dementia Grief (TTM-DG): The Theoretical and Clinical Significance of the Continuing Bond in Sickness and in Death

כנסים

המרכז הבינלאומי לחקר אובדן, שכול וחוסן נפשי קיים את הכנס השביעי בנושא: "ימי זיכרון וימים אחרים: מי זוכרים, מה זוכרים, מתי זוכרים ולמה זוכרים?" באוניברסיטת חיפה בתאריך 9.1.2018. לצפייה בתוכנית - לחצו כאן.

המרכז הבינלאומי לחקר אובדן, שכול וחוסן נפשי קיים את הכנס השישי בנושא: "ימי זיכרון וימים אחרים: מי זוכרים, מה זוכרים, מתי זוכרים ולמה זוכרים?" באוניברסיטת חיפה בתאריך 22.11.2016. לצפייה בתוכנית הכנס - לחץ כאן. לצפייה בהרצאות מוקלטות מהכנס - לחץ כאן.

השתתפות במחקר

הזמנה להשתתפות במחקר שאלונים בנושא אובדן ושכול בקרב בני זוג של אנשים הסובלים מירידה קוגניטיבית

הסבר למשתתף וקישורים לשאלונים ממוחשבים

תודה רבה,